279,00 SEK

Varje månad

7 dagars provversion
Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

Stark för Livet – Medlemsvillkor
Med detta alternativ betalar du 279 kr/mån som löper på automatiskt varje månad tills du väljer att avsluta medlemskapet. Du kan när du vill avsluta ditt medlemskap.

7 dagars kostnadsfri provperiod
Ditt kort kommer inte att debiteras förrän din kostnadsfria provperiod är slut. Avbryt innan provperioden tar slut för att undvika avgifter. Dragningar som genomförts betalas inte tillbaka.

VILLKOR
Stark för Livet är en månadsprenumeration där du mot månadsbetalning får tillgång till träningsprogrammering varje vecka. 

ÅNGERRÄTT
Då medlemskapet ger direkt tillgång till digitala produkter med nedladdning, kan inte ångerrätten tillämpas på ditt medlemsskapet efter att du fått tillgång till Everfit (plattformen all programmering levereras genom). Det är möjligt att ångra ditt köp innan du tagit del av Everfit, vänligen maila och informera Michaela på [email protected]

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i våra system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer. Dina medlemsuppgifter (email, adress) lagras endast i syfte att ge dig information kring ditt medlemskap. Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter.

ÅLDERSGRÄNS
Enligt lag behöver du vara 18 år för att teckna ett medlemskap online. Är du under 18 år behöver dina föräldrar stå på medlemskapet, men du kan använda din egen mailadress.

RESPEKT & VÄNLIGHET
Vi värnar om att ha respekt och kommunicera med varandra med vänlighet och förståelse. Vi pratar inte illa om varandra, utan vill främja en positiv stämning i medlemskapet. Om en medlem uppträder otrevligt/respektlöst mot medarbetare/andra medlemmar på något sätt, kan en varning skickas ut. Om beteendet upprepas, har vi rätt att ta bort medlemmen utan förvarning. Det går inte att överklaga beslutet, och medlemmen har rätt att gå med igen efter 6 månader om hen följer reglerna.

BETALNING
Din betalning dras samma dag som du registrerar dig följande månader. Vid utebliven betalning testar systemet att dra igen med ett par dagars mellanrum tills betalningen går igenom, samt skickar ut ett mail till dig. Ingen extra avgift tillkommer vid dessa försök. Om betalning inte registrerats på 7 dagar efter första försöket inaktiveras ditt medlemskap.

TEKNISKA PROBLEM
Stark för Livet ombesörjs av plattformen Everfit, en plattform/app för träningsprogrammering. Vid driftstörningar hos Stark för Livet kompenseras du med extra inloggningstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår. Medlemmen ansvarar för att ha uppdaterad appversion för bästa upplevelse. Michaela Dahlström AB/Stark för Livet ansvarar inte för enskilda tekniska problem.

PLATTFORM
Om Stark för Livet stänger, meddelas medlemmar senast 2 månader innan via email.

SUPPORT
För teknik/betalningsfrågor får du hjälp genom att maila [email protected]. Har du övriga frågor kring innehåll är du varmt välkommen att ställa frågorna i vår gemensamma Facebookgrupp. Frågor besvaras endast under livesändning eller kommentarer i gruppen, inget via personliga meddelanden.

VILLKOR
Dessa villkor gäller tillsvidare. Michaela Dahlström AB/Stark för Livet har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg. Inga prishöjningar sker i ett aktivt medlemskap, enbart om du väljer att gå ur och går med igen, då det är aktuella priset som gäller. 

Nu behövs bara ett klick på knappen för att bli medlem! 

Stark för Livet Medlemskap

DETTA INGÅR:
📲 Träningsapp för tracking av dina resultat och utveckling
🏋🏼‍♀️ 4 st pass/v (med möjlighet att justera till 3 st)
✍🏼 Set, reps, tempo, vila, RIR
🎥 Demovideos för alla övningar
💬 Feedback på teknik och utförande i övningarna
🔒 Privat community
🤍 Livesändningar med Q/A & support
🎉 7 DAGARS KOSTNADSFRI PROVPERIOD!

Ingen bindningstid. Avsluta när du vill.

Läs mer om SFL här.

Direkt efter genomfört köp ska du få ett välkomstmail med information. Vänligen kolla din skräppost om du inte hittar det i din vanliga inkorg.