1 265,00 SEK

3 månadsbetalningar

Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i våra system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer. Dina medlemsuppgifter lagras endast i syfte att ge dig information kring ditt medlemskap. Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter.


ÅLDERSGRÄNS
Enligt lag behöver du vara 18 år för att teckna ett medlemskap online. Är du under 18 år behöver dina föräldrar stå på medlemskapet, men du kan använda din egen mailadress.


TEKNISKA PROBLEM
Kurssidan ombesörjs av plattformen Kajabi. Vid driftstörningar hos Kajabi kompenseras du med extra inloggningstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår. Köparen ansvarar för att ha uppdaterade drivrutiner på dator och webbläsare för bästa upplevelse, säljaren ansvarar inte för enskilda tekniska problem, men ger support med tips på lösningar vid t ex. problem av nedladdning.


SPRIDNING AV MATERIAL
Köparen har rätt att ladda ner nedladdningsbart material och använda fritt för privat bruk. Detta material får inte på något sätt spridas vidare eller användas som utbildningsmaterial.

VILLKOR DELBETALNING
Vid val av delbetalning månadsvis är du skyldig att fortsätta betala ända tills alla delbetalningar är gjorda. Om din betalning uteblir, t.ex. för att summan inte kunde dras från ditt betalkort, görs ett antal försök att dra summan. Därefter kommer en faktura på återstående månadsbetalningar sändas till dig via mail.

ÅNGERRÄTT
I modulerna finns det videolektioner, guider och hjälpmedel för att lägga din plan för fettminskningen. Om du genomför alla moduler, material och tillhörande uppgifter som du har tillgång till vid programstart (modul steg 1 & 2 + bonusmodulerna) och ändå känner att det inte är något för dig, får du pengarna tillbaka.

Du behöver skicka in uppgifterna och bevis på att du genomfört dessa till mig inom 7 dagar från och med att du får tillgång till modul "Steg 1" senast kl 10.00 den aktuella dagen.

Om du inte genomfört alla moduler eller uppgifter kommer garantin inte vara giltig att använda. Om du skickar in efter 7 dagar är garantin inte giltig och inga pengar återbetalas. Jag förbehåller mig rätten att neka en garanti om inte alla delar är giltiga, deltagaren kan inte uppdatera uppgifter/moduler i efterhand efter inskickad garanti.

Om du blir godkänd för en garanti kommer du omedelbart bli borttagen från kursinlogg samt community och du ska radera alla dokument, nedladdningar och material du fått i samband med programmet. Du får inte använda dig av något material.

Återbetalningen sker till det kort du betalat med, och sker inom 7 arbetsdagar av leverantören Stripe.

För att ansöka om en retur, maila [email protected] och berätta varför det inte passar för dig, bifoga dina uppgifter och bevis på att du genomfört allt som ska genomföras så återkommer jag till dig.

VILLKOR
Dessa villkor gäller tillsvidare. Säljaren har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg, du blir meddelad senast 1 månad innan ändringarna träder i kraft.

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Fat Loss Formula

Med detta alternativet delbetalar du totalsumman (3795 kr) i 3 månader á 1265 kr utan extra kostnad. Pengarna dras automatiskt från det kortet du genomför köpet med, samma datum varje månad (det datumet du genomför köpet).

▶︎ Klicka här om du vill betala hela summan direkt istället!

Detta ingår:

🗓 Totalt 12 veckors program á
1 förberedande vecka
10 veckors fettminskning

1 uppstartsvecka av din reverse diet 

🎥 Videolektioner varje vecka som går igenom metoder för fettminskning

✏️ PDF'er, guider & checklistor som stöttar videolektionerna

❓ Q&A varje vecka där alla dina frågor blir besvarade av mig

📥 Nedladdningsbart material

🤝 Medlemskap i privat community med obegränsad support från mig

💵 7 dagars garanti

🤍 BONUSLEKTIONER: Grunderna för makros, lektioner om näring och dess roll samt rekommendationer för hur du fördelar måltider, kost kring träning, alkohol & mycket mer.

📉 BONUSVERKTYG: Trackingdokument