Anmälan stänger om...

00

DAGAR

00

TIM

00

MIN

00

SEK

Fat Loss Formula

Programmet som utbildar dig i hur du minskar kroppsfett och guidar dig genom en lyckad fettminskningsfas - utan att tumma på välmående och en fungerande vardag.

Är du redo att släppa taget om strikta dieter och istället minska kroppsfett på ett hälsosamt och hållbart sätt?

Programstart: 22 jan

Ja! Jag vill veta mer!
Jag vet hur det känns att kämpa dag ut och dag in, utan att få några resultat.

Jag anlitade coacher som gav mig kostscheman, jag testade oändligt med dieter, gick på varenda "hack" jag kom över och jag kämpade - men inget fungerade långsiktigt. Skulle det verkligen vara såhär svårt att lyckas minska kroppsfett och behålla resultaten?

Sedan lärde jag mig om makros och en helt ny värld öppnade sig. Med hjälp av en bättre förståelse för kost lärde jag mig hur (och att!) det är möjligt att förändra kroppen, utan att äta tråkig och torr mat eller behöva följa ett fyrkantigt kostschema.

I och med upptäckten av makros blev jag även introducerad till konceptet att bryta upp mina mål i olika perioder, för att optimera både den fysiska och psykiska hälsan. Jag insåg att det är skillnad på att leva ett hälsosamt liv och att konstant sträva efter fettminskning. Fettminskning är inte en livsstil, det är en fas.

Den pusselbiten som jag saknade hela tiden var evidensbaserad kunskap och att lägga tid på att förstå på riktigt. Nu vill jag ge den pusselbiten till dig också.

Tänk dig att...
 • Äntligen dumpa "allt eller inget"-mentaliteten och sluta skuldbelägga dig själv för att du saknar självdisciplin.

 • Känna att du är i kontroll och tar ansvar över dina resultat.

 • Ha en plan som faktiskt är anpassad för DIN vardag istället för att försöka anpassa livet efter planen.
 • Inte längre grunda din relation till kost i stress, ångest och begränsningar utan istället vara tillfreds med din vardag.
Japp, det är möjligt att känna så och samtidigt minska kroppsfett.
Du saknar inte disciplin,

DU HAR BARA INTE LYCKATS HITTA DEN RÄTTA PLANEN FÖR DIG.

Ibland kan det kännas som att bristen på disciplin står i vägen för dina fettminskningsmål, men du saknar inte disciplin – du har bara inte hittat rätt plan för dig ännu. Det är inte frågan om att behöva ha övermänsklig viljestyrka, det handlar om att identifiera en strategi som passar din livsstil och dina preferenser. Med rätt vägledning och en anpassad plan kan du övervinna hinder och framgångsrikt ta dig till resultat som varar.

Med programmet kommer du...
GÅ FRÅN DETTA:
TILL DETTA:

Gå från att känna dig fången i en cykel av kraschdieter som lovar mirakelresultat, men bara lämnar dig hungrig och besviken.
Till att få insikten att hälsosam fettminskning handlar om hållbara vanor och att du aldrig mer behöver känna dig lurad av snabba lösningar.

Gå från att känna dig förvirrad och överväldigad av alla dieter där ute, utan att veta vad som verkligen fungerar för dig.
Till att ha kontroll över din kost och veta exakt vilka val och kostvanor som stöttar din fettminskning.

Gå från att undvika sociala sammanhang på grund av rädsla för att sabotera din kost och framsteg.
Till att kunna njuta av sociala aktiviteter utan oro, med självförtroendet att du vet hur du balanserar kost och njutning.

Gå från att känna dig nedslagen av misslyckade tidigare försök att gå ner i vikt och tvivla på din förmåga att nå dina mål.
Till att uppleva en djupgående förändring i ditt tankesätt, där du inser att du är kapabel att nå ditt fettminskningsmål med rätt strategier och stöd.
Om du vill uppleva ovanstående...

Då är Fat Loss Formula för dig!

Programmet som inte bara praktiskt hjälper dig genom en lyckad fettminskning, utan även ger dig svar på hur och varför så du tryggt kan stå på egna ben.

"Jag vågar nog sträcka mig till att detta program har varit livsomvälvande. Jag har minskat i vikt, ja, men den största skillnaden har hänt i huvudet. Jag har alltid varit en sådan som tröstäter/hetsäter varvat med längre perioder av ”bantande” i en ond cirkel där vågen bara pekat uppåt varje år som passerat. För första gången har jag kommit ur ett viktminskningsprogram utan att direkt börja hetsäta allt jag inte fått äta under programmet för det har inte varit några förbud!"

- Henrietta
Så, vad är Fat Loss Formula egentligen?

Till att börja med ska jag berätta vad det inte är. Det här är inte ännu en tillfällig diet eller *30 dagars utmaning*. Det här är ett program vars syfte är att lära dig allt om hur du lyckas minska kroppsfett samtidigt som du praktiskt implementerar det i din egen fettminskningsfas.

Jag tog fram Fat Loss Formula för att fylla ett hål som jag såg behövde fyllas. Ett program som fokuserar på att ge kunskap och utbilda, som svarar på HUR du gör för att nå ditt fettminskningsmål och inte bara serverar en färdig plan på ett silverfat som du inte lär dig någonting utav. Hur du minskar fett på kroppen är inget magiskt eller hemligt. Om du ger dig själv rätt förutsättningar och kunskap kommer du nå ditt mål. 

Fat Loss Formula kommer steg för steg ge dig vad du behöver för att genomföra en lyckad fettminskningsfas med massor av stöd längs vägen.

När du har slutfört Fat Loss Formula kommer du...

 • Ha minskat ditt kroppsfett och "tonat" kroppen.
 • Veta hur du ska planera din kost för att lyckas tappa kroppsfett.
 • Förstå grunderna för en hållbar fettminskning så att du aldrig mer behöver följa en restriktiv diet igen.
 • Ha praktiska verktyg och tankesätt för att behålla dina resultat och veta exakt vart du är på väg härnäst. 

Inga mer förbud, ingen mer förvirring och inget mer slösande av tid.

Programmets 4 steg...
STEG 1 & 2

Förberedande vecka

Steg 1 & 2 av programmet går båda under den förberedande veckan. Dessa stegen kommer ha stor betydelse för hur din dedikerade fettminskningsfas kommer att gå. 

Vi kommer gå igenom:

 • Hälsosamt mindset
 • Hur du hittar din energibalans
 • Lägga den faktiska planen för din fettminskning
 • Måltidsplanering
STEG 3

Fettminsknings-
fasen

Vecka 2 av programmet kommer vi starta steg 3 och därmed fettminskningsfasen som pågår under 10 veckor. Varje vecka fokuserar vi på ett specifikt tema och du har alltid full tillgång för hjälp och stöd från mig.

Vi kommer gå igenom:

 • Vecka 1: Rekommendationer för aktivitet (steg, cardio & styrketräning)
 • Vecka 2: Hur du mäter resultat samt när och hur du justerar din plan
 • Vecka 3: Vad ska du göra när du går utanför planen
 • Vecka 4: Hur du planerar för att äta ute (hint: nej, du behöver inte utesluta det).
 • Vecka 5: Motivation & varför det inte behövs
 • Vecka 6: Resa under en fettminskningsfas
 • Vecka 7: Kroppsbild & genetik
 • Vecka 8: Biofeedback & när det är dags att avsluta
 • Vecka 9: Din relation till mat
 • Vecka 10: Vad en reverse diet är för något samt hur du genomför och planerar den
STEG 4

Start av reverse diet

Efter din fettminskningsfas är det dags att sätta igång din reverse diet.

Vi kommer gå igenom:

 • Hur du tar dig vidare efter avslutad fettminskning
Detta får du i Fat Loss Formula
🗓 12 VECKORS PROGRAM

Varav 10 veckor med fokus på fettminskning, 1 vecka för förberedelser och 1 vecka för att starta igång din reverse diet och lägga planen för tiden efter perioden av fettminskning.

🎥 VIDEOLEKTIONER

Varje vecka har du videolektioner med evidensbaserade metoder för fettminskning.

📥 NEDLADDNINGSBART MATERIAL

Alla videolektioner kommer med nedladdningsbara PDF-guider och/eller checklistor för att stötta dig genom hela programmet.

❓ Q&A VARJE VECKA

Minst en gång i veckan har vi en Q&A där jag besvarar ALLA frågor som uppstår. Oavsett om det är kopplat till något i kursmaterialet eller en specifik fråga om din egen plan.

🤝 COMMUNITY & SUPPORT

Du får tillgång till ett fantastiskt community med alla kvinnor som går igenom programmet. I vår privata grupp får du även obegränsad tillgång till min support.

📉 TRACKINGDOKUMENT

Du får ett helt eget trackingdokument där du kan se din utveckling. I dokumentet samlar du all data och kan följa trender över tid. Detta är samma dokument som jag använder med alla mina 1:1 klienter!

"Jag behövde verkligen den här pushen för att ta mig igenom den "sista biten" för att nå mitt mål - och på den vägen fann jag också så många verktyg att hantera i alla steg framöver. Oasvett om jag vill gå ner i vikt igen, upp i vikt eller ligga i en energibalans så har FLF:s lektioner hjälpt mig med förståelsen för hur jag ska lyckas."

- Alexandra

"Alltså wow, jag är riktigt imponerad. Det här är otroligt bra! Upplägget är verkligen skitbra."

- Olivia
Anmäl dig till Fat Loss Formula idag!
I din investering ingår allt detta...
 • Totalt 12 veckors program á
  1 förberedande vecka
  10 veckors fettminskning

  1 uppstartsvecka av din reverse diet 
 • Videolektioner varje vecka som går igenom metoder för fettminskning
 • PDF'er, guider & checklistor som stöttar videolektionerna
 • Q&A varje vecka där alla dina frågor blir besvarade av mig
 • Nedladdningsbart material
 • Medlemskap i privat community med obegränsad support från mig
 • 7 dagars garanti
 • BONUSLEKTIONER: Grunderna för makros, lektioner om näring och dess roll samt tips & approacher för hur du fördelar måltider, kost kring träning, alkohol & mycket mer.
 • BONUSVERKTYG: Trackingdokument
BETALA DIREKT
3795 kr
DELBETALNING 3 MÅN
1265 kr/mån
BETALA DIREKT
3795 kr
DELBETALNING 3 MÅN
1265 kr/mån
Dessa bonusar får du...
BONUS 1

Grunderna för makros

Har du aldrig trackat makros innan? No worries! Jag lär dig allt från vad makros är, till hur du trackar i praktiken och vilka appar jag rekommenderar. Hade du inte koll innan, så kan jag lova att du har det efter den här modulen.

BONUS 2

Kosttips & approacher

I dessa bonuslektioner får du lära dig vilken roll näring har i kroppen och approacher för hur du fördelar måltider, vad du ska tänka på kostmässigt kring träning, hur alkohol påverkar din fettminskning och mycket mer.

BONUS 3

Trackingdokument

Kanske din nya bästa vän under den här fettminskningsfasen! Dokumentet innehåller formler för att räkna ut dina makros, föra daglig tracking, följa dina resultat (vikt, formbilder, kroppsmått) och checka in med dig själv.

JAG BEHÖVER DET HÄR!
Få tillbaka pengarna inom 7 dagar
Min trygga garanti till dig

Jag vill inte att du ska strunta i att anmäla dig för att du känner dig osäker på om det här är något för dig, därför har jag valt att erbjuda full återbetalning inom 7 dagar efter programstart - om det är så att programmet inte passar dig eller är vad du hade tänkt dig.

Att anmäla dig till Fat Loss Formula är en investering och jag är mån om att du  ska känna att du gör rätt investering som kommer hjälpa dig mot ditt mål. Det enda jag kräver är att du genomför de två första modulerna och tillhörande uppgifter. Gör du det och ändå känner att det här inte passar dig får du full återbetalning.

Läs mer om hur garantin fungerar här.

Lollipop chupa chups I love sweet halvah powder. Ice cream fruitcake danish. I love danish caramels cake oat cake jelly lollipop.

Jelly beans candy cookie cupcake. Cake donut fruitcake chupa chups cotton candy lemon drops. Ice cream icing liquorice I love. Cupcake cotton candy croissant sweet roll jelly beans soufflé bonbon.

Lär känna din coach

Mitt namn är Michaela och det är jag som kommer guida dig genom din fettminskningsfas.

Jag har jobbat som personlig tränare och kostrådgivare online sedan 2018 och har sedan dess hjälpt flertalet kvinnor att uppnå en kropp och vardag de trivs med. Är det något mina klienter säger om mig så är det hur lyhörd och anpassningsbar jag är utifrån varje individs förutsättningar.

Min drivkraft som ligger mig varmt om hjärtat är att hjälpa kvinnor som dig att få resultaten de suktar efter med hjälp av smarta kost- & träningsstrategier som faktiskt är enkla att applicera i vardagen. 

Jag tror på att desto mer du lär dig om kost, träning och din kropp, desto sundare syn på hälsa får du. Det i sin tur leder till hållbara resultat som du på egen hand kan styra över med självsäkerhet.

Det absolut viktigaste för mig med det här programmet är att du ska förstå varför vi gör som vi gör och att du kan basera dina beslut utifrån kunskap. När du gör det så kommer du aldrig mer behöva vara besviken på dina utfall.

"Jag trodde att jag aldrig skulle klara 12 veckor då jag alltid "faller av spåret" men tiden bara flög förbi och rutiner och vanor är helt annorlunda nu och allt har hållit i sig eftersom det aldrig var en diet. Jag känner stor skillnad i mindset."

- Pernilla

Är du rätt person för programmet?

 • Du vill ha en bättre förståelse för hälsosamma fettminskningsmetoder.
 • Du vill ha support och stöttning i att lära dig hur du genomför en lyckad fettminskning, utan bullshit.
 • Du har tidigare försökt med olika dieter, men har inte nått de resultat du önskar.
 • Du är intresserad av att lära dig både hur du ska göra och varför du gör det.
 • Du vill tappa 3-8 kg kroppsfett samtidigt som du prioriterar din hälsa.

Om detta låter som du, då är det här programmet för dig och jag ser fram emot att välkomna dig till Fat Loss Formula!

Jag ser verkligen fram emot att välkomna dig till Fat Loss Formula!
Jag ska lära dig att fiska!

Nej, inte bokstavligt talat... Jag besparar dig mina (icke) existerande kunskaper om fiske. Däremot ska jag lära dig principer, ge tydliga riktlinjer och kunskap så att du inte bara lyckas gå igenom denna fettminskningsfasen, utan även är förberedd och självsäker nog att gå igenom processen igen med lyckade resultat.

"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man to fish and you feed him for a lifetime"

JAG ÄR REDO!
Har du fortfarande frågor?
Då kanske detta är svaren du letar efter 👇🏼
Anmäl dig till Fat Loss Formula idag!
I din investering ingår allt detta...
 • Totalt 12 veckors program á
  1 förberedande vecka
  10 veckors fettminskning

  1 uppstartsvecka av din reverse diet 
 • Videolektioner varje vecka som går igenom metoder för fettminskning
 • PDF'er, guider & checklistor som stöttar videolektionerna
 • Q&A varje vecka där alla dina frågor blir besvarade av mig
 • Nedladdningsbart material
 • Medlemskap i privat community med obegränsad support från mig
 • 7 dagars garanti
 • BONUSLEKTIONER: Grunderna för makros, lektioner om näring och dess roll samt tips & approacher för hur du fördelar måltider, kost kring träning, alkohol & mycket mer.
 • BONUSVERKTYG: Trackingdokument
BETALA DIREKT
3795 kr
DELBETALNING 3 MÅN
1265 kr/mån
BETALA DIREKT
3795 kr
DELBETALNING 3 MÅN
1265 kr/mån