VILLKOR 7 DAGARS GARANTI - FAT LOSS FORMULA

När du köper Fat Loss Formula får du 7 dagars garanti från det att programmet startar, om du inte känner att det är för dig. Såhär går garantin till: 

I modulerna finns det videolektioner, guider och hjälpmedel för att lägga din plan för fettminskningen. Om du genomför alla moduler, material och tillhörande uppgifter som du har tillgång till (steg 1, steg 2 & bonusar) och ändå känner att det inte är något för dig, får du pengarna tillbaka.

Du behöver skicka in uppgifterna och bevis på att du genomfört dessa till mig inom 7 dagar från och med att du får tillgång till modul "Steg 1" senast kl 10.00 den aktuella dagen.

Om du inte genomfört alla moduler eller uppgifter kommer garantin inte vara giltig att använda. Om du skickar in efter 7 dagar är garantin inte giltig och inga pengar återbetalas. Jag förbehåller mig rätten att neka en garanti om inte alla delar är giltiga, deltagaren kan inte uppdatera uppgifter/moduler i efterhand efter inskickad garanti.

Om du blir godkänd för en garanti kommer du omedelbart bli borttagen från kursinlogg samt community och du ska radera alla dokument, nedladdningar och material du fått i samband med programmet. Du får inte använda dig av något material.

Återbetalningen sker till det kort du betalat med, och sker inom 7 arbetsdagar av leverantören Stripe.

För att ansöka om en retur, maila [email protected] och berätta varför det inte passar för dig, bifoga dina uppgifter och bevis på att du genomfört allt som ska genomföras så återkommer jag till dig.

◀︎ Gå tillbaka till Fat Loss Formula