Behöver du hjälp med kosten för att nå dina mål?

Mitt sätt att coacha på innebär att du behöver ha viljan och intresset att lägga ner tid på att lära dig och sätta dig in i processen. Det här är inte för dig som vill ha allting serverat där du inte behöver tänka själv. Du kommer inte få en färdig kostplan med måltider, du kommer få verktygen för att styra din kost själv tillsammans med min coaching.

Jag tror på att kunskap och förståelse är vad som ger dig långvariga resultat, till skillnad från en färdig kostplan där du inte behöver tänka själv. Jag förväntar mig inte att du ska göra allting perfekt, men jag vill att du har drivet och viljan att lära dig.

Du kan förvänta dig inspirerande och uppmuntrande coaching som leder till att du självmant tar tag i din egen kost på ett sätt som fungerar för just dig.

Om det här är du, då vill jag väldigt gärna jobba med dig!

Japp, det är jag!

"Väldigt uppmuntrande, lugn och saklig. Jag har alltid fått bra och lugnande svar när det känts sämre eller svårare under någon period. Det har inte känts svårt eller jobbigt att dela med sig av något på vägen då det alltid känts som att du gett bra stabil feedback oavsett."

- Hannah

Tidigare klient

Såhär går det till

Vi kommer börja med en konsultation via mail eller telefon för att jag ska få en bild av vem du är, din bakgrund och vad du har för mål, men också för att jag ska kunna besvara eventuella frågor du har.

Är vi en bra match påbörjar jag arbetet med att ta fram dina makros (generellt introducerar jag alla klienter till att tracka makros i början, det betyder inte att du alltid kommer behöva göra det). Därefter börjar jag onboarda dig in i min coaching med allt vad det innebär. Genomgång av coachingappen, ditt coachingdokument, informationsdokument och guider.

Därefter sätter coachingen igång med dina check-in's varje vecka där jag besvarar med feedback, stöttning och eventuella justeringar i planen om det behövs. Din check-in består av ett skriftligt formulär med din subjektiva version, men även din objektiva data som du fyller i kontinuerligt i ditt sk. coachingdokument där vi följer trender, snitt och relevanta variabler.

Varannan månad (var 8e vecka) kommer vi ha ett 15-30 min coachingsamtal för att prata om dina mål, se till att vi är på rätt spår och självklart för att du ska få möjlighet att ställa alla frågor du har.

Skicka in ansökan nu

Detta ingår:

▸ Konsultation innan uppstart (via mail eller telefon).
▸ Individanpassade makros + justeringar efter behov.
▸ 15-30 min coachingsamtal varannan månad.
▸ Check-in's varje vecka.
▸ Tillgång till chatt för enklare frågor mellan check-in's.
▸ Guide för hur du trackar dina makros.
▸ Tillgång till receptbank med frukostar, luncher, middagar och mellanmål som du kan använda dig av i din kost.
▸ Fritt medlemskap i mitt träningsprogram Stark för Livet under coachingperioden - NYHET!

1395 kr/mån

Startavgift á 1295 kr tillkommer som engångskostnad vid uppstart.

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Vanliga frågor