Du kanske inte tror på det ännu, men...

Jag kommer hjälpa dig att nå livsstilen och kroppsformen du nästan gett upp hoppet om.

Jag var riktigt grym på att följa kostscheman.

Det var först i tidiga 20-årsåldern som jag tog första steget mot en hälsosammare version av mig själv och en förbättrad kroppsform. Vad jag inte visste då var att vägen dit skulle innebära att jag skapade en osund relation till kost, träning och inte minst mig själv innan jag lyckades hitta den där omtalade balansen.

Jag kommer aldrig glömma när jag stod i mataffären och panikskrev till min dåvarande coach att den vanliga spenaten var slut och undrade därför om det gick bra att köpa babyspenat istället.

Där och då var det en deal breaker, i efterhand insåg jag inte bara vilken otrolig kunskapsbrist jag besatt utan också hur beroende jag var av en annan person. Jag hade anlitat en coach och blev en jävel (ursäkta språket) på att följa kostscheman till punkt och pricka. Men...

Skulle jag verkligen äta efter kostschema resten av livet? Vad gör jag när jag inte längre vill betala för en coach? Hur äter jag tillsammans med min sambo, utan att förstöra mina resultat? Ska det kännas så här komplicerat? Var inte mitt mål med att anlita en coach att få klarhet?

Exakt den förvirringen, som jag fortfarande minns så tydligt, är min drivkraft som coach - att du aldrig ska känna så.

VI SAMARBETAR FÖR ATT FÅ RESULTAT,

Du kör och jag är din GPS.

Jag kommer hjälpa dig att stöta och blöta, väga för- och nackdelar med olika målsättningar och metoder, visa dig vilka vägar du kan gå och hjälpa dig utföra en plan som inte tar över hela ditt liv.

MEN, och det här säger jag med kärlek, jag kommer inte servera färdiga lösningar på ett silverfat. Du behöver vara redo att göra jobbet och vara villig att lägga tid på dig själv. Jag visar möjliga körvägar, men det är du som styr och gör grovjobbet.

Jag tror på att desto mer du lär dig om kost, träning och din kropp, desto sundare syn på hälsa får du. Det i sin tur leder till hållbara resultat som du på egen hand kan upprätthålla och styra över.

"Michaela är tålmodig, lyhörd, trygg. Inte bossig utan berättar hur saker och ting ligger men är aldrig skuldbeläggande. Det fanns aldrig något dömande svar från Michaela eller en utskällning, hon kom med fakta, var snäll när man kanske rent av var för hård mot sig själv och styrde in en på rätt spår igen."

- MALIN N.

Fun facts

Det här kanske du inte visste?

01. När jag var 16 år startade jag eget företag som fotograf. Jag fotade mest bröllop, par och familjer. Kärleken för foto dog ut när jag fick upp intresset för träning, vilket blev inkörsporten till min nuvarande business som onlinecoach.

02. Som person är jag väldigt strukturerad i allt jag gör. Förutom hemma där jag lägger kläder och saker precis överallt, jag kallar det för organiserat kaos.

03. Jag älskar typ allt digitalt! Sociala medier, digital marknadsföring, videoredigering, kodning, diverse dataprogram - you name it!

04. Jag ♥ Excel. Är det något som gör mig exalterad så är det ett perfekt byggt excel-ark. Använder det till allt ifrån privata budgetkalkyler och "packa BB-väskan"-listor till i min coachingverksamhet (det kommer du märka om vi jobbar tillsammans på något sätt).

05. Min fästman och pappan till mina barn är mitt första förhållande. Vi gick i parallellklass på högstadiet, men det var först efter gymnasiet vi blev tillsammans. Nästa år firar vi 10 år!

Är du redo att komma igång?

Såhär kan vi jobba tillsammans

LÖPANDE TRÄNINGSPROGRAM

Stark för Livet

Gå med när du vill!


Få löpande, strukturerad träningsprogrammering varje vecka, ett community med likasinnade kvinnor och obegränsad support från mig.

7 dagars gratis provperiod!

SÄTT IGÅNG IDAG
GRUPPCOACHING

Fat Loss Formula

Nästa start: Början av 2024


12 veckors fettminskningsprogram som utbildar och hjälper dig att minska kroppsfett, utan att tumma på välmående och en fungerande vardag. Teori möter praktiskt agerande och resultat!

SKRIV UPP DIG PÅ VÄNTELISTAN